Samarbetspartners

Huvudpartners

House of Bontin – destinationen för smarta tennisträningsverktyg, dit alla spelare oavsett ambition kan vända sig för att komma vidare i sitt spel och nå nästa nivå.

Allt började med kärleken till TopspinPro…

Grundaren Petter Bontin startade House of Bontin för att utveckla sporten och ge alla tennisspelare möjligheten till att lättare och snabbare avancera sitt spel och förbättra sin teknik genom de rätta verktygen. Allt började egentligen med att Petters döttrar skulle börja spela tennis och att han då köpte hem träningsverktyget TopspinPro. Han blev helt tagen av hur både kul och effektivt verktyget var. På mycket kort tid lärde sig sedan döttrarna topspin-teknik på ett imponerande sätt och House of Bontin kom således till genom att bli den officiella produktportföljen av flera smarta träningsverktyg för att lära sig och förfina olika tekniker; och utbudet fortsätter att växa hela tiden. Storsäljarna är TopspinPro, ServeMaster och MSV Tennis Pointer som hjälper spelare med topspin, serve, sweet spot hit och öga-hand-koordination.

Varmt välkommen till House of Bontin

https://www.houseofbontin.se

Scandinavia’s Largest Junior Tennis Academy for Competitive Players

Camps, projects, TE & ITF Touring

  • 20 Weekend Camps for Boys & Girls
  • 8 Summer Camps in Sweden and Denmark
  • Tennis Europe + ITF Tours for Boys & Girls

http://www.euroelite.info

Tennis Fashion

Tennis Fashion är en nischad distributör som hjälper globala varumärken att nå framgång i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har starka relationer med stora online-återförsäljare, rikstäckande kedjor och individuella nischade butiker.

År 1983 startades företaget genom att ta in Prince Sports tennisracketar till Skandinavien. Genom åren har Tennis Fashion blivit en agentur med flera varumärken som säljer och distribuerar kläder, skor och utrustning inom sport och fritid. Varumärken som vi distribuerar är Nike, Nike Swim, Odlo, RS, Prince Tennis och Prince Padel.

Med en stor passion för tennis är vi glada över att kunna stötta Linus på Baslinjen.

http://www.tennisfashion.se

Både podden och den här sidans existens står och faller med partners. Vill du vara med och göra den här sidan möjlig?

Vill du vara med och hjälpa till att sprida all kunskap som finns ute i Sverige om tennis på olika sätt och nivåer, men också till att ge en transparant, nyanserad och ovinklad bild av hur saker går till och sker ute i det som vi kallar ”tennis-Sverige”?

Hör gärna av er till mig, oavsett om det gäller dig själv som privatperson eller ditt företag. Just nu letar jag både mer långsiktiga partners och månadsvisa samarbeten.

linus.se.eriksson@gmail.com