Samarbetspartners

Huvudpartners

House of Bontin – destinationen för smarta tennisträningsverktyg, dit alla spelare oavsett ambition kan vända sig för att komma vidare i sitt spel och nå nästa nivå.

Allt började med kärleken till TopspinPro…

Grundaren Petter Bontin startade House of Bontin för att utveckla sporten och ge alla tennisspelare möjligheten till att lättare och snabbare avancera sitt spel och förbättra sin teknik genom de rätta verktygen. Allt började egentligen med att Petters döttrar skulle börja spela tennis och att han då köpte hem träningsverktyget TopspinPro. Han blev helt tagen av hur både kul och effektivt verktyget var. På mycket kort tid lärde sig sedan döttrarna topspin-teknik på ett imponerande sätt och House of Bontin kom således till genom att bli den officiella produktportföljen av flera smarta träningsverktyg för att lära sig och förfina olika tekniker; och utbudet fortsätter att växa hela tiden. Storsäljarna är TopspinPro, ServeMaster och MSV Tennis Pointer som hjälper spelare med topspin, serve, sweet spot hit och öga-hand-koordination.

Varmt välkommen till House of Bontin

https://www.houseofbontin.se

Rabatt hos Tennis-Point

Som läsare och lyssnare av Linus på baslinjen har vi glädjen att kunna erbjuda er 5% rabatt på alla köp hos www.tennis-point.se. Den största vinsten av det får kanske inte ni genom fem procent rabatt utan att ni genom att använda koden stöttar Linus på baslinjen som i längden får en liten, men än dock så betydelsefull, provision tillbaka när koden används och på så sätt hjälper ni den här podden att kunna fortsätta produceras och hållas vid liv. Koden ser ni på bilden till det här inlägget.

Tack för att ni hjälper och stöttar Linus på baslinjen!

Både podden och den här sidans existens står och faller med partners. Vill du vara med och göra den här sidan möjlig?

Vill du vara med och hjälpa till att sprida all kunskap som finns ute i Sverige om tennis på olika sätt och nivåer, men också till att ge en transparant, nyanserad och ovinklad bild av hur saker går till och sker ute i det som vi kallar ”tennis-Sverige”?

Hör gärna av er till mig, oavsett om det gäller dig själv som privatperson eller ditt företag. Just nu letar jag både mer långsiktiga partners och månadsvisa samarbeten.

linus.se.eriksson@gmail.com