Podcast

På sätt och vis bygger allt på den här sidan kring podcasten.

Först gjorde jag 100 avsnitt av podden som då gick under namnet ”Tennismagasinets Podcast”. Med gäster som bland andra ”Fidde” Rosengren, Magnus Norman, Magnus Larsson, Mikael Tillström, Nicklas Kulti, Jonas Björkman, Robin Söderling med flera så blev podden på raketfart den kanske främsta mediala källan till att sprida information och kunskap både om och inom svensk tennis till varandra.

Efter 100 avsnitt valde jag att göra om poddens struktur, byta namn och börja göra den i egen regi varpå konceptet ”Linus på baslinjen” föddes. De 100 tidigare avsnitten går fortfarande att lyssna på om ni söker bakåt i den nuvarande poddens arkiv.

Podden går att hitta på de flesta plattformar, men bland annat här:

Spotify: https://open.spotify.com/show/6rmPFIgbfOY5gqWe7whKal?si=mlBB7VfxQIeVC332l9-kgA

Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/se/podcast/linus-på-baslinjen-podcast/id1515354395

Anchor: https://anchor.fm/svenskatennismagasin

I samband med omstarten av den här sidan kommer också en uppföljningspodd, ”Challenge” att rulla igång. Där har lyssnare möjlighet att ställa följdfrågor till vissa utvalda gäster. Även den podden kommer komma upp i flödet som vanligt om man prenumererar eller följer ”Linus på baslinjen podcast” i er podcast-app.

Har jag i ett avsnitt nämnt att det går att ställa följdfrågor till gästen?! Då ska ni maila de följdfrågorna till mig på linus.se.eriksson@gmail.com eller skriva till mig på sociala medier så levererar jag dem vidare till gästen!