Om LPB

Jag som driver den här sidan ”Linus på baslinjen” heter Linus Eriksson.

I grunden är jag tenniscoach men har alltid tyckt det varit kul och intressant att skriva. Under mitt sista gymnasieår startade jag och en kompis tennissidan ”DownTheLine” som levde intensivt under något års tid.

Därefter har jag frilansat för Svenska Tennismagasinet från och till i många år. Under år 2020 och 2021 så har jag på egen hand snart gjort 100 avsnitt av Tennismagasinets Podcast och fått blodad tand för att sprida både kunskap, information, erfarenheter och berättelser om tennisen ute i Sverige.

Tanken och syftet med den här platsen är att sprida all kunskap som finns ute i Sverige om tennis på olika sätt och nivåer, men också att ge en transparant, nyanserad och ovinklad bild av hur saker går till och sker ute i det som vi kallar ”tennis-Sverige”. Podcasten kommer vara huvudmediet men kompletteras med intervjuer, reportage och videos som allt läggs ut på den här hemsidan.

Kontakta gärna mig för förslag på personer att intervjua, klubbar att porträttera eller händelser att rapportera om. I mina ögon är ingen sak för liten att skriva om så länge det finns något att berätta.

Mail: linus.se.eriksson@gmail.com

Vill ni stötta “Linus på baslinjen” att kunna fortsätta leva leva vidare? Alla bidrag, stora som små, tas tacksamt emot!

Patreon: https://www.patreon.com/linuspabaslinjen/membership

Swish: 0730-240031 (privatnummer men har AB)

Vill du som klubb synas på hemsidan som en av klubbarna som stöttar? Hör då av er till mig på linus.se.eriksson@gmail.com så löser vi det och detsamma om ditt företag vill synas som partner. Jag har aktiebolag så kan fakturera.