Om LPB

Jag som driver den här sidan ”Linus på baslinjen” heter Linus Eriksson.

I grunden är jag tenniscoach men har alltid tyckt det varit kul och intressant att skriva. Under mitt sista gymnasieår startade jag och en kompis tennissidan ”DownTheLine” som levde intensivt under något års tid.

Därefter har jag frilansat för Svenska Tennismagasinet från och till i många år. Under år 2020 och 2021 så har jag på egen hand snart gjort 100 avsnitt av Tennismagasinets Podcast och fått blodad tand för att sprida både kunskap, information, erfarenheter och berättelser om tennisen ute i Sverige.

Tanken och syftet med den här platsen är att sprida all kunskap som finns ute i Sverige om tennis på olika sätt och nivåer, men också att ge en transparant, nyanserad och ovinklad bild av hur saker går till och sker ute i det som vi kallar ”tennis-Sverige”. Podcasten kommer vara huvudmediet men kompletteras med intervjuer, reportage och videos som allt läggs ut på den här hemsidan.

Kontakta gärna mig för förslag på personer att intervjua, klubbar att porträttera eller händelser att rapportera om. I mina ögon är ingen sak för liten att skriva om så länge det finns något att berätta.

Mail: linus.se.eriksson@gmail.com

En gång
Månadsvis
Årligen

Vill ni vara med och hjälpa till att hålla den här sidan vid liv och samtidigt bidra till att öka intresset och kunskapsspridningen inom svensk tennis? Vi tar tacksamt emot all form av support!

Gör en donation en gång i månaden

Gör en donation en gång om året

Välj ett belopp

50,00 Skr
100,00 Skr
500,00 Skr
100,00 Skr
150,00 Skr
499,00 Skr
100,00 Skr
300,00 Skr
900,00 Skr

Eller ange ett anpassat belopp

Skr

Ditt bidrag uppskattas.

Ditt bidrag uppskattas.

Ditt bidrag uppskattas.

DoneraDonera en gång i månadenDonera en gång per år