Klubbpartners

De här klubbarna stöttar Linus på baslinjen!

Norrköpings Tennisklubb

Helsingborgs Tennisklubb

Ystad Tennisklubb

Danderyds Tennisklubb

Åkersberga Tennisklubb

Påvelunds Tennis- och Badmintonklubb

Söndrums Tennisklubb

Söderslätts Tennisklubb

Solna Tennisklubb

Fredrik Petersson, klubbchef Norrköpings Tennis & Padel

”Vi valde att bli samarbetsklubb med Linus för att vi dels vill stötta hans arbete med att öka intresset och transparensen för svensk tennis.
Men även för att vi som klubb tycker att Linus har intressanta gäster, tar upp bra saker inom svensk tennis och är delaktig till att öka intresset för svensk tennis allmänt. Vi ser fram emot ett bra samarbete.”

Kristoffer Lastra, klubbchef Solna Tennisklubb

”Solna Tennisklubb vill självklart vara med och stötta tennissveriges enligt oss bästa plattform för utbildning och intressanta diskussioner, av och med de mest namnkunniga inom svensk tennis. Med stor variation och bredd inom de ämnen som avhandlas så finns det någon för alla att lyssna och förkovra sig i.

Make Swedish tennis great again! 😉”   

Marcus Lindberg, klubbchef Helsingborgs Tennisklubb:

Linus på baslinjen växer sig allt starkare i Svensk Tennis. Podden har en bred publik i Sverige men också i våra grannländer. Ett brett deltagande av intressanta personer som möjliggör både utbildning och intressanta samtal i både klubb och med andra personer från hela Norden.

I vårt samarbete får vi alltså både möjlighet att dela med oss till andra samt kunna få utbildning och sitta i utvecklande samtal för Svensk Tennis bästa.

Eric Carlbom, klubbchef Åkersberga Tennisklubb: Tränarkåren i Åkersberga TK lyssnar kontinuerligt på Linus podd med hans gäster samt tar del av hans artiklar. Samtalen och ämnena som Linus tar upp leder ofta till interna diskussioner mellan våra tränare, vilket vi som förening ser positivt i tränarnas fortbildning. Att förkovra sig som tränare är ett ständigt pågående arbete och Linus podd gör det tillgängligt dygnet runt att ta in information och kunskap från alla hans poddavsnitt. Åkersberga Tennisklubb stöttar Linus i sitt arbete att utveckla sig själv och sin podd för många fler intressanta lyssningar och läsningar.”

Martin Stigh, klubbchef Påvelund: ”Påvelund stödjer gärna det fantastiska arbete som Linus gör och har gjort. Vi har använt flera av hans artiklar och poddar för diskussioner bland våra tränare, vilket ger en väldigt bra intern utbildning för tränarna med externt material från Linus. Vi ser hans artiklar och poddar som ett väldigt bra utbildningsmaterial för svensk tennis och för dess klubbar, tränare, spelare, föräldrar, regioner och förbund.”

Jonas Ronnhagen, chefstränare Söndrum: ”Söndrums Tennisklubb är mycket stolt partner till Linus på Baslinjen.Linus gör ett mycket gediget jobb inom svensk tennis och tennisen i övriga världen. Linus intervjuar ett flertal intressanta gäster och skriver bland annat grymma reportage om tennisen som helhet nationellt, så som internationellt. Söndrums Tennisklubb ser detta som en lärorik utbildning för våra aktiva medlemmar och ledare i klubbverksamheten att kunna ta del av. 
Vi som klubb är väldigt glada över detta samarbete tillsammans med Linus På Baslinjen.

Ante Tepic, ordförande Söderslätts Tennisklubb: ”Söderslätts Tennisklubb vill visa sin uppskattning för de värdefulla reportage Linus på baslinjen levererar. Denna samling av kunskaper och erfarenheter inom svensk tennis som verksamheten genererar, banar väg för utveckling och progression av vår idrott.


Tillsammans är vi starka! Tycker du som arbetar i en av Sveriges alla tennisklubbar att ni haft nytta av podcasterna eller artiklarna som publicerats via Linus på baslinjen? Kanske har ni kunnat använda några avsnitt till er tränarkår i utbildningssyfte? Eller gett era spelare i läxa att lyssna på någon av intervjuerna?

För att den här sidan och podden ska kunna leva vidare är vi starkt beroende av ekonomiskt stöd. Stort som litet – allt tas tacksamt emot! Klubbar som syns på den här sidan har använt podden eller hemsidan i utbildningssyfte och har valt att stötta ”Linus på baslinjen”.

Vill ni också synas på den här fliken och kan tänka er att stötta projektet? Hör gärna av er till mig på linus.se.eriksson@gmail.com. Jag har aktiebolag så fakturerar.