Klubbpartners

De här klubbarna stöttar Linus på baslinjen!

Påvelunds Tennis- och Badmintonklubb

Söndrums Tennisklubb

Court1 Padel Club

Söderslätts Tennisklubb

Martin Stigh, klubbchef Påvelund: ”Påvelund stödjer gärna det fantastiska arbete som Linus gör och har gjort. Vi har använt flera av hans artiklar och poddar för diskussioner bland våra tränare, vilket ger en väldigt bra intern utbildning för tränarna med externt material från Linus. Vi ser hans artiklar och poddar som ett väldigt bra utbildningsmaterial för svensk tennis och för dess klubbar, tränare, spelare, föräldrar, regioner och förbund.”

Jonas Ronnhagen, chefstränare Söndrum: ”Söndrums Tennisklubb är mycket stolt partner till Linus på Baslinjen.Linus gör ett mycket gediget jobb inom svensk tennis och tennisen i övriga världen. Linus intervjuar ett flertal intressanta gäster och skriver bland annat grymma reportage om tennisen som helhet nationellt, så som internationellt. Söndrums Tennisklubb ser detta som en lärorik utbildning för våra aktiva medlemmar och ledare i klubbverksamheten att kunna ta del av. 
Vi som klubb är väldigt glada över detta samarbete tillsammans med Linus På Baslinjen.

Johan Hjelmgren, grundare av Court1 Padel: ”Vi brinner för svensk tennis och padel och i sin podd har Linus belyst många viktiga frågor för att svensk tennis ska kunna ta sig vidare. Extra intressanta frågor för oss har varit de om det vardagliga tränaryrket samt hur man bygger en attraktiv klubb framåt. 
Vi har tagit mycket input från avsnitt med duktiga tränare för att lyfta det inom vår verksamhet.”

Ante Tepic, ordförande Söderslätts Tennisklubb: ”Söderslätts Tennisklubb vill visa sin uppskattning för de värdefulla reportage Linus på baslinjen levererar. Denna samling av kunskaper och erfarenheter inom svensk tennis som verksamheten genererar, banar väg för utveckling och progression av vår idrott.


Tillsammans är vi starka! Tycker du som arbetar i en av Sveriges alla tennisklubbar att ni haft nytta av podcasterna eller artiklarna som publicerats via Linus på baslinjen? Kanske har ni kunnat använda några avsnitt till er tränarkår i utbildningssyfte? Eller gett era spelare i läxa att lyssna på någon av intervjuerna?

För att den här sidan och podden ska kunna leva vidare är vi starkt beroende av ekonomiskt stöd. Stort som litet – allt tas tacksamt emot! Klubbar som syns på den här sidan har använt podden eller hemsidan i utbildningssyfte och har valt att stötta ”Linus på baslinjen” med valfritt belopp (minst 1200 kronor per år), vilket jag är oerhört tacksam för.

Vill ni också synas på den här fliken och kan tänka er att stötta projektet? Hör gärna av er till mig på linus.se.eriksson@gmail.com. Jag har aktiebolag så fakturerar.