Välkomna Stöde IF Tennis!

Inga kommentarer

Vi välkomnar Stöde IF Tennis som ny partnerklubb till nätverket av klubbar ute i landet som valt att gå med i Linus på baslinjens nätverk!

”Vi har valt att samarbeta med Linus eftersom han, liksom oss, brinner för Svensk Tennis. Vi älskar hans podd hans engagemang för tennisen. Vi må vara en av Sveriges minsta föreningar men känner att vi tillsammans med Linus fyller en viktig roll i Tennis-Sverige”, säger Mikael Hammarberg, verksamhetsansvarig för Stöde IF Tennis.

Stöde IF Tennis anordnar på somrarna breddläger för tennis som riktar sig till relativt nya spelare och breddspelare där man kan erbjuda dem bästa möjliga förutsättningar att utvecklas på sin egen nivå och efter sina egna ambitioner.

Tränare på lägret är Richie Koria. ”Jag älskar Stöde Tennis Camp! Miljön, maten, banorna… allt är helt perfekt. Bara en sådan sak som att jag kan bryta mitt i ett pass och alla kan slänga sig i och bada i fem minuter när det är för varmt! Fantastiskt! Allt är så välorganiserat och allt finns inom 300 meter. För mig är det bästa veckan på hela sommaren!”

Läs mer om campet på www.stodetennis.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s