Ny samarbetspartner inleder 2023 – välkommen Caxton Sports Management!

Inga kommentarer

Med ledorden Engagemang, Motivation och Utveckling har Caxton Njuki skapat företaget Caxton Sports Management med fokus att hjälpa individen, gruppen eller organisationen att nå sin fulla potential.  

Han har nu jobbat som tenniscoach, mentalcoach och föreläsare inom ledarskap & kommunikation över 12 år. Under dessa år har han anlitats av olika idrottsförbund, föreningar och idrottare som utbildare, coach och föreläsare. Resultatet talar för sig själv när han 2021 utsågs som världens bästa mentor av internationella organisationen youth business internationel som sättas av världsbanker som J.P Morgan, Citibank eller Microsoft, Google, IKEA foundation m.m.

Caxton har under många år jobbat med ungdomar inom idrotten, från föreningsnivå till olika landslag, inom olika idrotter men har sin bakgrund inom tennisen och vill därför vara med och leda svensk tennis genom att ekonomisk stötta plattformen ”Linus på baslinjen”.

Tack och välkommen in i teamet, Caxton Sports Management! Förutom ekonomisk stöttning kommer Linus på baslinjen och Caxton Sports Management inom kort presentera hur vårt samarbete kommer se ut – ett helt nytt unik koncept som alla följare och lyssnare kommer kunna ta del av och förhoppningsvis finna intressant.

Följ Caxton på sociala medier som till exempel på Instagram där han heter ”caxtonsportsmanagement”.

Caxton har också varit med i tidigare avsnitt av podden:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s