Rabatt hos Tennis-Point

Inga kommentarer

Som läsare och lyssnare av Linus på baslinjen har vi glädjen att kunna erbjuda er 5% rabatt på alla köp hos www.tennis-point.se. Den största vinsten av det får kanske inte ni genom fem procent rabatt utan att ni genom att använda koden stöttar Linus på baslinjen som i längden får en liten, men än dock så betydelsefull, provision tillbaka när koden används och på så sätt hjälper ni den här podden att kunna fortsätta produceras och hållas vid liv. Koden ser ni på bilden till det här inlägget.

Tack för att ni hjälper och stöttar Linus på baslinjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s