En konversation med Fanny Norin om två år i Florida och lärdomar från mycket matcher

2 kommentarer

Fanny Norin, ursprungligen från Trollbäckens TK men nu representerandes Enskede LTK, har precis gått klart sitt andra år på FGCU Tennis i Florida. Förra veckan tilldelades hon Wild Card till huvudtävlingen i 100K-turneringen i Bonita Springs, Florida och fick även chansen att spela dubbel.

Via WhatsApp fick jag chansen att fråga Fanny om hennes lärdomar från sina första två år i USA, erfarenheten från Bonita Springs och om hennes planer framåt i sommar.

Hör gärna avsnitt 58 från säsong 1 av podden med Enskede LTK’s tränare Jasmin Galijasevic HÄR!

2 kommentarer på “En konversation med Fanny Norin om två år i Florida och lärdomar från mycket matcher”

  1. Kommentaren som följer har inget med artikeln att göra men använder ytan då det inte finns kommentarmöjlighet till ljudklippen,
    Jisses! Så ledsamt att höra Jonas Arnesen. Tiden har sprungit ifrån honom och han är nu mer cynisk och bedrövad än han någonsin varit. Detta kryddat med att han faktiskt inte längre har koll blir mest märkligt. Varför gjordes intervjun och vad skulle den tillföra mer än gnäll vi hört i 25 år från honom?
    Och om man intervjuar en annan journalist måste man ge lite tuggmotstånd och ifrågasätta vissa svar. Eller det gäller alltid men än viktigare i detta läge med en person som snuddar vid paranoida föreställningar om Svensk Tennis.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s