Utlottning av EcoGrip och Bounce Tube i samarbete med House of Bontin!

Inga kommentarer

Ihop med min fantastiska partner House of Bontin så är det dags för en ny utlottning! Den här gången är det miljötänk i fokus när vi lottar ut två produkter som bidrar till hållbarhet.

  • EcoGrip är världens enda biologiskt nedbrytbara grepplinda som håller en professionell prestanda! Lindan finns i fyra olika varianter där storsäljaren är Hi-Tac. Läs mer om EcoGrip HÄR.
  • Bounce Tube för tennis och padel är hjälpmedlet som förlänger livet på dina tennis- och padelbollar. Det tar 400 år att bryta ner en tennis- eller padelboll och återvinningen av dem är i princip obefintlig. Med den här tuben kan du förlänga livet på bollarna runt tre gånger genom att tuben skapar en trycksatt miljö runt bollarna när de ligger i din väska. Perfekt för både miljön och din plånbok då du slipper köpa nya tennisbollar lika ofta. Läs mer om Bounce Tube HÄR.

Nu har DU chansen att vinna dessa produkter när vi ska lotta ut 1st 3-pack EcoGrip Hi-Tac och 1st Bounce Tube till ett sammanlagt värde av 738:- till en lycklig vinnare!

För att vara med i utlottningen skall du:

  • Följa @houseofbontin och @linus_se_eriksson på Instagram
  • tagga oss två plus 2 tennisvänner i kommentarsfältet under inlägget om den här tävlingen alternativt lägga upp en egen story och tagga oss två plus 2 tennisvänner

Tävlingen pågår 25 februari till och med 4 mars. Stort lycka till!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s