Får jag lov att fråga? Del17: Toni Gustavsson -> Henrik Ekersund

Inga kommentarer

I det föregående avsnittet av ”Får jag lov att fråga?” skickade Toni Gustavsson vidare två frågor till Henrik Ekersund.

  1. Om du var klubbchef eller sportchef i en klubb, skulle du prioritera att anställa den tekniskt orienterade tränaren eller ”låt gå”-tränaren som är mer pedagogiskt lagd?
  2. Om Svenska Tennisförbundet ringer dig och frågar om du vill bli utvecklingsansvarig för pojkar och flickor 14-17 år, skulle du hoppa på det då?

Henrik Ekersund arbetar idag huvudsakligen utanför tennisen men är engagerad som hjälptränare i Varbergs Tennisklubb samt spelar själv seriespel för samma klubb. Han har tidigare arbetat för Svenska Tennisförbundet, haft olika slags verksamhetsansvar i flertalet klubbar som Ullevi TK, Brottkärrs TF, Nordstrand TK i Oslo samt arbetat med stort verksamhetsansvar på indiska tennisförbundet.

Har ni hört podcastavsnitt 4 av säsong 1 med Henrik Ekersund? Om inte, gör det HÄR.

Vill ni stötta “Linus på baslinjen” att kunna fortsätta leva leva vidare? Alla bidrag, stora som små, tas tacksamt emot! 
Patreon: https://www.patreon.com/linuspabaslinjen/membership
Swish: 0730-240031 (privatnummer men har AB)
Vill du som klubb synas på hemsidan som en av klubbarna som stöttar? Hör då av er till mig på linus.se.eriksson@gmail.com så löser vi det och detsamma om ditt företag vill synas som partner. Jag har aktiebolag så kan fakturera. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s