Baslinjetombolan – avsnitt 5 med Jonathan Stenberg!

En kommentar

Idag är vinnaren av den senaste deltävlingen av Vintertouren, i Jönköping, Jonathan Stenberg gäst i Baslinjetombolan! Stenberg är född 1989 och tennistränare i Tabergsdalens Tennisklubb. Han tävlar själv fortfarande aktivt på hög nationell nivå och har haft ATP-ranking.

Som vanligt så plockar gästen lappar ur vår provisoriska tombola varpå vi samtalar kring de upplockade ämnena i några minuter styck.

Mycket nöje!

Fotnot 1: När jag i klippet slänger ur mig att det nästan uteslutande spelas med matchtiebreak på svenska tävlingar hade jag seriespelet i åtanke – vinter- och sommartourerna är fulla avgörande set.

Fotnot 2: Jag ber om ursäkt för kameravinkeln där Jonathan inte syns särskilt mycket i bild framifrån… Mitt något pinsamma misstag som jag förstod först i efterhand.

Vill ni stötta “Linus på baslinjen” att kunna fortsätta leva leva vidare? Alla bidrag, stora som små, tas tacksamt emot! 

Patreon: https://www.patreon.com/linuspabaslinjen/membership

Swish: 0730-240031 (privatnummer men har AB)

Vill du som klubb synas på hemsidan som en av klubbarna som stöttar? Hör då av er till mig på linus.se.eriksson@gmail.com så löser vi det och detsamma om ditt företag vill synas som partner. Jag har aktiebolag så kan fakturera. 

1 kommentar på “Baslinjetombolan – avsnitt 5 med Jonathan Stenberg!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s