Får jag lov att fråga, del 13: Maria Strandlund Tomsvik -> Niklas Fjeldstad

2 kommentarer

I det föregående avsnittet av den här videoserien skickade Maria Strandlund Tomsvik vidare en fråga till Svenska Tennisförbundet om hur man bättre kan hjälpa elitspelare 17-23 år och stötta dem i deras tennissatsning. Den här frågan besvaras i dagens avsnitt av Niklas Fjeldstad, landslagsansvarig på Svenska Tennisförbundet.

Vill ni stötta “Linus på baslinjen” att kunna fortsätta leva leva vidare? Alla bidrag, stora som små, tas tacksamt emot!

Patreon: https://www.patreon.com/linuspabaslinjen/membership

Swish: 0730-240031 (privatnummer men har AB)

2 kommentarer på “Får jag lov att fråga, del 13: Maria Strandlund Tomsvik -> Niklas Fjeldstad”

  1. Ryggdunkarna i SvTF är inte mycket att lyssna på. Jag försökte problematisera att de Svenska tjejerna hade facit 2-13 i kvalet och första omgången i WTA 25000 i Jönköping. Landslagsansvariga Arvidsson och Krisiansson bara skrattade bort det och drog till stranden. Tips: Efter 30 år som tränare och eget tävlingsspelande: bygg upp ett kontaktnät med spelare i olika åldrar och spela tre, gärna femsetare på grus och även inne på plexipave om billiga timmar går att ordna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s