Julerbjudande från Joyful Giftgard och Advertising Products Nordic

Inga kommentarer

Ihop med vår partner Advertising Products Nordic kan Linus på baslinjen erbjuda ett kanonerbjudande på den kanske perfekta julklappen både för privatpersoner men också för föreningar eller andra företag som vill ge sin personal en uppskattad gåva i slutet av året.

Med Joyful giftcard erbjuder vi ett brett utbud med många valmöjligheter. Nytt för i år är vårt så kallade Diamantval där mottagaren själv kommer kunna kombinera sina val. Kortet kommer i valörerna: 200, 400, 600, 800, 1200, 1600 & 2000kr exklusive moms!

Om ni nämner ”Linus” i er kontakt med info@advertisingproducts.se dit ni vänder er för beställningar erhåller ni 15% rabatt + att ”Linus på baslinjen” får 10%, vilket gör att ni indirekt även bidrar till poddens och webbsidans fortlevnad!

Gå in på www.dingava.se och ange lösenordet: DEMO1600UV för se utbudet av produkter från välkända varumärken som tex Craft, Orrefors, Kosta Boda, Edbladhs mfl. Kontakta Advertising Products Nordic AB för mer information. Korten erbjuds både digitalt och traditionellt i kuvert.
Info@advertisingproducts.se
Leo Östborg 070-7452888

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s