Black Week hos Tennisshopen!

Inga kommentarer

Det är med stor glädje vi kan meddela att Tennisshopen är tillbaka som partner till ”Linus på baslinjen”!

Thomas Wallén grundade Tennisshopen 1976 tillsammans med tennislegenden och Daviscupspelaren Kjell Johansson. Efter detta har det bara varit tennisexperter inblandade i Tennisshopen. Idag drivs tennisshopen utav tidigare top10-spelaren Magnus ”Gusten” Gustafsson och Australien Open mästaren (1996) för juniorer Björn Rehnquist, men framförallt är det personalen i Tennisshopen som driver shopen vidare i go tennisanda och med stort fokus på kundbemötande.  De har koll på det senaste inom tennisracketar, tennissenor, tennisskor, tenniskläder, tennisväskor och övriga tillbehör och tennisprodukter. Dessutom har de alltid lägsta prisgaranti!

Serving you with passion since 1976!

Och, samarbetet rivstartas i och med Black Week! Så gå in på http://www.tennisshopen.se och fynda med hjälp av rabattkoden BW21!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s