Tennisshopen ny partner till ”Linus på baslinjen”!

Inga kommentarer

Jag är mycket glad över att få hälsa Tennisshopen välkommen tillbaka till partner till podcasten och nu även hemsidan! När jag gick i årskurs nio praktiserade jag på Tennisshopen och har alltid varit tennisbutiken jag vänt mig till först.

Vårt partnerskap den här gången kommer raketstarta i och med black week som pågår mellan 21-28 november! Tennisshopen erbjuder mängder med fantastiska rabatter, så glöm inte att vara tidig på bollen och besök http://www.tennisshopen.se för att göra era fynd!

Thomas Wallén grundade Tennisshopen 1976 tillsammans med tennislegenden och Daviscupspelaren Kjell Johansson. Efter detta har det bara varit tennisexperter inblandade i Tennisshopen. Idag drivs tennisshopen utav tidigare top10-spelaren Magnus ”Gusten” Gustafsson och Australien Open mästaren (1996) för juniorer Björn Rehnquist, men framförallt är det personalen i Tennisshopen som driver shopen vidare i go tennisanda och med stort fokus på kundbemötande.  Vi har koll på det senaste inom tennisracketar, tennissenor, tennisskor, tenniskläder, tennisväskor och övriga tillbehör och tennisprodukter. Dessutom har vi alltid lägsta prisgaranti!

Serving you with passion since 1976!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s