Får jag lov att fråga? Del7: Mart Peterson -> Caroline Kållberg

Inga kommentarer

I vårt sjunde avsnitt av succéserien ”Får jag lov att fråga?” följer Caroline Kållberg upp samtalet som var i samtalet före. I det sjätte avsnittet pratade Mart Peterson om olika anledningar han tror spelade in i att andra tjejer runt Rebecca Petersons ålder inte nådde lika långt som henne, och i det här avsnittet följs den diskussionen upp med Caroline Kållberg, jämnårig med Rebecca. De två var under hela juniortiden toppspelarna i sin ålder.

Hör Caroline berätta vad hon gör idag, varför hennes tenniskarriär tog stopp, hur viktigt det är med en coach bredvid sig och vad hon tror om Marts reflektioner kring vad som spelat in i olika spelares framgångar genom åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s