Får jag lov att fråga, del5: Jöran Bergwall -> Rolle Rakell

Inga kommentarer

I den här femte delen av succéserien ”Får jag lov att fråga?” så får Rolle Rakell, tränare på TSK Malmen, bita i två ordentligt kluriga frågeställningar som Jöran Bergwall skickade vidare i förra veckans avsnitt. ”Hur ökar vi standarden på våra tränare i Sverige?” samt ”hur kan vi tränare hjälpa spelare med att ta bort press från deras axlar?” är frågeställningarna i dagens avsnitt. Samt så skickar Rolle två riktigt bra frågor vidare till en ny coach ute i landet. Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s