Hallå där, Alex Theodoridis på Tennisportalen!

En kommentar

Frågor: Linus Eriksson Photo Cred: Kalle Kleberg

Alex Theodoridis, grundare till Tennisportalen, som i måndags gick ut på sina kanaler med att han tar två veckor semester.

Jag vill egentligen bara checka in och kolla läget på din semester?

Vad är klockan? 9.30… du ringer och väcker mig. Men det är lugnt. Läget är bra tack! Tennisportalen är bara en hobby egentligen, jag har ju ett riktigt jobb som lärare också och där har jag en vecka semester kvar innan jag börjar jobba igen. Tiden går fort på sommaren.

I måndags gick du ut med att du ska ta två veckor off från Tennisportalen. Normalt sett har svenska arbetare fem veckor semester men du tänkte nöja dig med två?

Ja, jag tänkte nöja mig med två veckor off från sajten och medier. Det här är första semestern från Tennisportalen sen jag startade den. Måste säga att det har varit helt sjuka dygn den här veckan utan sociala medier! Tortyr! Jag har bara velat gå in och skriva. Det sjuka är att under de här dagarna när jag inte skrev något så har jag drömt att jag varit inne på Instagram och postat en massa. Det här med semester är inget för mig. Det har varit skit tråkigt.

Hur viktigt är det för er influensers med återhämtning?

Haha är jag en influencer?! Vet inte om jag skulle benämna mig det. Men oavsett vad, så absolut, det är viktigt att ha. Det känner säkert du också, det är bra att ta en paus från mobilen, man har den i handen hela tiden annars. Men fem dagar fick räcka… nu ska jag starta upp igen!

Vad säger du, redan efter fem dagar?! I och för sig, även under de här fem dagarna har du avbrutit semestern några gånger och lagt upp ett gäng händelser…

Ja precis, det gick inte att hålla sig. En följare hade gjort en cool video, en ”compilation” med alla Ragans ”allez” från Båstad, så den kände jag måste ut. Sen så hade Ymer matchboll mot Ruud och det har varit en ruskigt skön speaker i Kitzbühl som jag kände jag ville lyfta fram.

Bortsett från dina avbrott från semester, vad har du gjort under veckan som varit?

Jag har försökt att hålla mig i form. Ska spela KM den 14:e i Järfälla och i SALK – ryktet säger att jag kommer lottas mot Patrik Ragan i första… Men alltså, det är svårt att hålla sig i form måste jag säga.

Hur har du själv följt tennisen i Sverige när TP legat nere den här veckan?

Haha, bra fråga! Jag läste din intervju med Nicklas Timfjord, den var riktigt bra, det var balsam för själen. Men annars – ingenting! Såg ett inlägg om att Filip Bergevi vann en Sommartour och tänkte ”va?!” Växjö såg jag har tidernas svagaste startfält i en Sommartour, men den tävlingen fick jag googla upp själv, den syntes inte i något flöde.

Nu har du redan avslöjat att semestern avslutas i förtid, annars hade jag tänkte fråga vad du ska göra nästa vecka under andra hälften av din semester…

Jag ska till Danmark på söndag och hänga på futuretävlingen i Köpenhamn. Framförallt ska jag följa Jonathan Mridha där. Tanken är att det ska mynna ut i en vlogg som troligtvis publiceras om ett år.

Till sist, vad ser du helst händer i början av hösten: att Rebecca Peterson vinner US Open eller att det blir bestämt att Sverige får 20 futuretävlingar i Långtora 2022?

Hm… om jag säger Rebecca så kommer troligtvis Vinciguerra gå loss på mig, så det får bli turneringarna i Långtora.

Hur tror du den storyn kommer sluta?

Känslan är väl att det inte kommer bli några tävlingar. Förbundet gick ju ut med en text på sin sajt om att de inte alls är emot tävlingarna och det känns väl inte som något jättebra tecken att de la ut en sån text. Så…ja, RIP svensk tennis antar jag.

1 kommentar på “Hallå där, Alex Theodoridis på Tennisportalen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s