Jonas B Svensson om att hantera motgångar i livet

Inga kommentarer

Jonas B Svensson var som spelare själv rankad topp 10 i världen och vann 5 ATP-titlar i singel. Idag är han bosatt i Schweiz där han driver en egen tennisklubb och tennisskola. Hör honom prata om hur han hanterade motgångar under sin karriär och hur han tänker om den biten i sin dialog med sina adepter idag.

Vill ni höra en hel podcast med Jonas B Svensson, mig och Magnus Gustafsson? Lyssna på avsnitt 5 av ”Team Kleins Tennispod!” så får ni höra mer om Jonas spaningar från tennisen i Schweiz. Finns där poddar finns eller HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s